Dane osobowe.

Wszelkie dane osobowe powierzone Fundacji Akcja Bałtycka przez Użytkowników i Klientów są przetwarzane i przechowywane wyłącznie przez Fundację Akcja Bałtycka.

Fundacja Akcja Bałtycka w pełni uznaje i szanuje prawo Użytkowników i Klientów do prywatności i ochrony danych osobowych – zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. „O ochronie danych osobowych” (Dz. U. Nr 133, poz. 883). Klienci, mają prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania do celów związanych z realizacją zamówienia. Dane są również chronione zgodnie z „Ustawą o świadczeniu usług drogą elektorniczną” (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

Fundacja Akcja Bałtycka nie sprzedaje, nie udostępnia i nie użycza osobom trzecim danych personalnych i/lub adresowych Użytkowników i Klientów oraz zobowiązuje się nie odwołać tej reguły kiedykolwiek w przyszłości.

Statystyki.

Do analizy statystyk www używamy narzędzi udostępnionych przez Google.

Partnerzy.

Fundacja Akcja Bałtycka nie odpowiada za politykę prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dzięki linkom umieszczonym na naszych stronach, jak i tych, które umieszczają linki kierujące do nas.