Polityka prywatności

Dane osobowe.

Wszelkie dane osobowe powierzone Fundacji Akcja Bałtycka przez Użytkowników i Klientów są przetwarzane i przechowywane wyłącznie przez Fundację Akcja Bałtycka.

Fundacja Akcja Bałtycka w pełni uznaje i szanuje prawo Użytkowników i Klientów do prywatności i ochrony danych osobowych – zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. „O ochronie danych osobowych” (Dz. U. Nr 133, poz. 883). Klienci, mają prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania do celów związanych z realizacją zamówienia. Dane są również chronione zgodnie z „Ustawą o świadczeniu usług drogą elektorniczną” (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

Fundacja Akcja Bałtycka nie sprzedaje, nie udostępnia i nie użycza osobom trzecim danych personalnych i/lub adresowych Użytkowników i Klientów oraz zobowiązuje się nie odwołać tej reguły kiedykolwiek w przyszłości.

Cookies (Ciasteczka).

Strona www Fundacji Akcja Bałtycka wykorzystuje technologię cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwer na komputerze użytkownika, które serwer ten może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera.

Nasze „ciasteczka” nie zawierają żadnych danych osobowych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Więcej informacji na temat cookies dostarczają instrukcje poszczególnych przeglądarek.

Statystyki.

Do analizy statystyk www używamy narzędzi udostępnionych przez Google.

Partnerzy.

Fundacja Akcja Bałtycka nie odpowiada za politykę prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dzięki linkom umieszczonym na naszych stronach, jak i tych, które umieszczają linki kierujące do nas.