Konkursy

Konkurs na kartkę urodzinową

Ogłaszamy również po raz kolejny konkurs na najpiękniejszą kartkę z życzeniami dla Akcji! Szczególnie zachęcamy do tej formy świętowania osoby, które nie mogą razem z nami spędzić czasu na obozach bądź przyjechać na Konferencję. Na kartki czekamy do końca sezony czyli do 09. listopada 2015 roku do godziny 24:00 pod adresem: fundacja.ab@gmail.com. W tytule maila należy napisać „kartka urodzinowa”. Zwycięzca zostanie wyłoniony drogą głosowania poprzez fb. W e-mailu należy zamieścić następujące oświadczenie: ZGADZAM SIĘ NA OPUBLIKOWANIE NADESŁANEJ POCZTÓWKI NA STRONIE INTERNETOWEJ AKCJI BAŁTYCKIEJ I PROFILU SPOŁECZNOŚCIOWYM FACEBOOK. Nagrodą dla zwycięzcy będzie książka o tematyce przyrodniczej oraz specjalne gadżety urodzinowe. Zwycięzca zostanie wyłoniony do 16. Listopada 2015.

Konkursy urodzinowe

Śledźcie nasze wydarzenie lub nasz profil na fb. Będziemy tam systematycznie zamieszczać pytania dotyczące historii Akcji Bałtyckiej. Do zdobycia będą urodzinowe prezenty, których na razie jeszcze nie zdradzamy :)